Genel

Yorgun Gözler İçin Makyaj Taktikleri

Yorgun Gözler İçin Makyaj Stratejileri, Hayatımız tam bir karışıklık, stres, koşturmaca halinde geçiyor içinde bulunduğumuz yüzyıl da. Sanki insana yirmi dört saatin dahi yetmediği bir vakit dilimindeyiz.

Gün içerisin de yaşadığımız yoğun iş koşturmacası ve sonrasın da biraz gece takılmaları, akşam gezintileri sonrası sabah uyandığımız da gözlerimiz de torbalanmalar, morartılar ve bunlara bağlı ciddi yorgunluk belirtileri kadınların sanki başına bela olmuş ariza vaziyetlerin en başın da gelmektedir.

Sabah uyanmış ve bu ciddi sıkıntıları bertaraf ederek iş yerimize gitmek için gözlerimizde ki bu yorgunluk belirti ve izlerini silmemiz gerekiyor elbette. Bu vaziyet da öncelikle ten rengimizden daha açık renk tonlarını kullandığımız gözaltı kapatıcısı kullanarak işe başlamalıyız.

Açık pastel renkleri kullanarak daha canlı bir göz ele geçirebiliriz. Kullanacağımız bu açık tonlar ciddi bir gizleme özelliğine sahip olmaları dolayısıyla işimizi daha kolaylaştıracaktır. Daha sonra kıvrılmış ve dolgun kirpiklerle bu canlılığa bir kombin kazandırmalıyız.

Bu kombin yorgun gözler için makyaj stratejileri seçeneğinin en başın da gelmektedir.

Göz kapaklarımıza kullandığımız canlı renkleri kıvrık, dolgun kirpikler ve kirpiklere ise siyah yerine bej renklerinin kullanılması canlılığımıza ayrı bir heyecan katacaktır.

Göz ve kirpiklerimizde ki uyumu yakaladıktan sonra kaşlarımıza da bu uyuma eşitlik kazandıracak dokunuşları yapmamız da gerekiyor elbette. Bu mana da kaşlara da büyük görevler düşmektedir. Kaşlar,çekici bir bakışa sahip olmamızı sağlayan ehemmiyetli bir argümandır.

Güzel bir yay görüntüsü kazandırılmış kaşlar, çekiciliğimizi artırarak gözlere yoğunlaşmalara mani olacağı için ciddi bir dikkat dağıtıcı özelliğe sahiptirler.

Yorgun gözler için makyaj tüyoları içerisin de ehemmiyetli bir yere sahip bir başka vaziyet ise göz farların da kullanacağımız ve kullanmamız şart olan tonlardır. Canlı renkler kullanarak ve uygulamaya da köşelerden başlayarak yaparsak şayet bu vaziyet daha canlı ve dinamik bakışlar kazandıracaktır.

Bütün bunları uygulamakla birlikte gün içerisin de kendimizi de bu canlılığa ayak uyduracak ruh haline de hazırlıklı tutmalıyız.

Unutmamalıyız ki canlı göz canlı ruh haliyle beraber olmalıdır.

Skolyoz

İlgili Gönderi

Bağlıca Koltuk Döşeme

Bağlıca Koltuk Döşeme Koltuk Döşeme Nedir, Ne Zaman İhtiyaç Duyulur? Koltuk döşeme; maliyet, manevi değerler… Devamı

7 ay ago

Ter Bezi İltihabı

Koltuk Altı İltihaplanması Ter Bezi İltihabı Nedir? sorusuna cevap olarak; Tıp dilinde derinin iltihaplanması olarak… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır? Bulunuş tarihi 1960 yıllarına dayanan lazer epilasyon, kıl… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Nöbetçi Eczane

Çayyolu Nöbetçi Eczane ve diğer komşu semt olan ümitköy, beytepe, yaşamkent, incek eczanelerin oluşumunu sağlayan;… Devamı

3 sene ago

Her Türlü Gribi İyileştiren Anneanne Tarifi

Gribe Ne İyi Gelir ? Evde Yapılacak Karışım Grip Savar İçin Malzemeler: 1 su bardağı… Devamı

3 sene ago

Pencere Seçimi ve Sağlık

Evin pencerelerinin seçimi konusuna çok önem verilmemektedir. Fakat pencere seçimi her konuda önemlidir. Örneğin tasarruf… Devamı

3 sene ago