Diyet

SHMH Diyeti ve Mucize Etkileri

Bu diyet, özellikle hastanelerin çok kilolu hastalarına ameliyat öncesi kilo vermeleri için önerdikleri diyet.Aynı zamanda bir haftada tam 6 kilo vermenizin mümkün olduğu şok diyet. Çok kilolu obez hastalara uygulanan diyet.Tabi ki mutlaka doktor kontrolünde yapmanız gereken diyet.

SHMH Diyeti Beslenme Programı:

SHMH Diyeti 1. Gün:

SHMH Diyetinde ilk gün sadece çorba içebilir,meyve yiyebilirsiniz.Muz hariç bütün meyveleri yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür.Şekersiz çay serbesttir. Bol bol su için.

SHMH Diyeti 2. Gün:

SHMH Diyetinde ikinci gün bol bol sebze yiyebilirsiniz. Doyuncaya kadar sebze yemeniz serbest. Yeşil sebzeleri tercih etmeniz tavsiye edilir. Kuru fasulye, mısır ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba içebilirsiniz. Akşam olunca size bir ödül var: kendinizi tereyağlı fırın patates (kumpir) ile ödüllendirin. Dün meyve yediniz,bugün meyve yemeyin.

SHMH Diyeti 3. Gün:

SHMH Diyetinde üçüncü gün istediğiniz kadar çorba için. Sebze ve meyve yiyin. Bugün patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

SHMH Diyeti 4. Gün:

Bugün muz ve yağsız süt tüketeceksiniz. En fazla üç muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba içebilirsiniz.

SHMH Diyeti 5. Gün:

Bugün sığır eti ve domates tükteceksiniz.Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.

SHMH Diyeti 6. Gün:

Bugün et ve sebze tüketiminize izin var. 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. En az 1 kase çorba içmeyi unutmayın. Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5 – 8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir.

SHMH Diyeti 7. Gün:

Kahverengi pirinç, meyve ve sebze sularını doyacak kadar yiyip içiyorsunuz.Acıktıkça çorba için.

 

 

Skolyoz

İlgili Gönderi

Bağlıca Koltuk Döşeme

Bağlıca Koltuk Döşeme Koltuk Döşeme Nedir, Ne Zaman İhtiyaç Duyulur? Koltuk döşeme; maliyet, manevi değerler… Devamı

7 ay ago

Ter Bezi İltihabı

Koltuk Altı İltihaplanması Ter Bezi İltihabı Nedir? sorusuna cevap olarak; Tıp dilinde derinin iltihaplanması olarak… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır? Bulunuş tarihi 1960 yıllarına dayanan lazer epilasyon, kıl… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Nöbetçi Eczane

Çayyolu Nöbetçi Eczane ve diğer komşu semt olan ümitköy, beytepe, yaşamkent, incek eczanelerin oluşumunu sağlayan;… Devamı

3 sene ago

Her Türlü Gribi İyileştiren Anneanne Tarifi

Gribe Ne İyi Gelir ? Evde Yapılacak Karışım Grip Savar İçin Malzemeler: 1 su bardağı… Devamı

3 sene ago

Pencere Seçimi ve Sağlık

Evin pencerelerinin seçimi konusuna çok önem verilmemektedir. Fakat pencere seçimi her konuda önemlidir. Örneğin tasarruf… Devamı

3 sene ago