Genel

Çiftler En Çok Hangi Konularda Kavga Ediyorlar?

Sizce çiftler en çok hangi konuda anlaşmazlık yaşıyor? Kavga etmeyen çift, sorun yaşamayan ilişki yoktur. Ancak bazı çiftler arasında sık sık sorunlar yaşanıyor. Peki bu sorunlar nelerdir ve hangi sorunlara göre sevdiğimiz insanı incitiyoruz. Birlikte bakalım.

Neden aramadın?

Tüm ilişkilerde bu konuda tartışmalar yaşandığı olunur. Cevaplanmayan mesajlar, gün içinde arama yapılmaması gibi sorunlar çiftler arasında son yılların en güncel tartışma konusudur.

Aile konusu

Her iki taraf da aile ile ilgili hassas olduğu için senin annen böyle dedi, benim annem öyle dedi konusu yıllardır var. Şu anda da bu tartışmalar devam eder ve kaç yıllık evlilikleri bu söylentiler bitiriyor.

Sosyal medyada ilişkinizi göstermemeniz
İlişkisi yok veya bekar olarak kayıt etmişseniz ve ilişkiye başladıktan sonra değiştirmemişseniz, bu da bir tartışma nedenidir. Eğer evlenmişsiniz ve evli olarak kayıt yapmadığınız, her an volkanik patlama olabilir.

O beğenen kimdir?

Sosyal medya hayatımıza girdiği günden bu yana tanımadığımız insanlarla ilişki kurmak daha da kolaylaşmıştır. Bazıları sizi, siz de birilerini takip ediyorsunuz veya dostluğunuz var. Sevgilinizin tanımadığı birilerinin sizin resminizi beğenmesi en büyük tartışma konularından biridir.

Unutmak

Özel günleri unutmak ve bu yüzden tartışma yaşamak yıllardır var ve öyle tahmin ediyoruz ki, bundan da sonra olacaktır.

Online olmak

Yatıyorum dedikten sonra online görünmeniz kavga sebeplerinin başında gelir. Muhtemelen birçoğunuz kendi hayatınızda veya yakınlarınızda bunun şahidi oldunuz.

Skolyoz

İlgili Gönderi

Bağlıca Koltuk Döşeme

Bağlıca Koltuk Döşeme Koltuk Döşeme Nedir, Ne Zaman İhtiyaç Duyulur? Koltuk döşeme; maliyet, manevi değerler… Devamı

7 ay ago

Ter Bezi İltihabı

Koltuk Altı İltihaplanması Ter Bezi İltihabı Nedir? sorusuna cevap olarak; Tıp dilinde derinin iltihaplanması olarak… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır? Bulunuş tarihi 1960 yıllarına dayanan lazer epilasyon, kıl… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Nöbetçi Eczane

Çayyolu Nöbetçi Eczane ve diğer komşu semt olan ümitköy, beytepe, yaşamkent, incek eczanelerin oluşumunu sağlayan;… Devamı

3 sene ago

Her Türlü Gribi İyileştiren Anneanne Tarifi

Gribe Ne İyi Gelir ? Evde Yapılacak Karışım Grip Savar İçin Malzemeler: 1 su bardağı… Devamı

3 sene ago

Pencere Seçimi ve Sağlık

Evin pencerelerinin seçimi konusuna çok önem verilmemektedir. Fakat pencere seçimi her konuda önemlidir. Örneğin tasarruf… Devamı

3 sene ago