Diyet

Bölgesel Zayıflamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sıvı gıdalar bölgesel zayıflamada açısından büyük öneme sahiptir.Göbek eritmek istiyorsak öncelikle kola gibi şekerli ve asitli sıvı gıdaların tüketimine sınırlama getirmeliyiz.
Sınırlama getirdiğiniz sıvıların yerine su içebilirsiniz. Kaslarımızın büyük oranı sudan oluştuğundan,günde iki litre su içmenizi tavsiye ediyoruz.

Çay bol bol tüketebileceğiniz sıvı besinlerden bir tanesidir.Bileşenindeki antioksidanlardan dolayı hastalıklara ve kansere karşıda etkisi bulunuyor.Şekersiz kullanımı kalori içermiyor.
Su ve çaydan sonra kalori değeri olmayan kahve de içerdiği yararlı birleşimlerinden dolayı sizlere tavsiye edeceklerimizden. Günümüzde değişen kahve kültürü ile kahvelerin kalori değeri değiştiğinden çikolatalı ve sütlü kahveler içerken dikkat etmelisiniz.
Yapay olarak tatlandırılmış diyet içeceklerin kalori değerleri düşüktür.Çok tüketilmesi göbekte şişkinliğe sebep olur.

Bölgesel Zayıflamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Adı meyve suyu diye faydalı olduğunu düşündüğümüz hazır meyve suları içerdiği tatlandırıcı ve katkı maddelerinden dolayı sağlıklı sıvı gıdalar değildirler. Taze sıkılmış meyve sularını şeker atmadan tüketmenizi tavsiye ediyoruz. Eğer sıktığınız meyve sularını şeker atmadan tüketemiyorsanız meyve olarak tüketmeniz daha faydalı olacaktır.

Göbeğiniz şişmemesi için dikkat etmeniz gerekenlerden biri de alkol tüketimidir.Alkol kullanımı iştahınızı açacak ve içerdiği kalori bakımından sağlıklı olmayacaktır.

Bu küçük ama etkili önerilerimize uymanız halinde, daha çabuk inceldiginizi ve bölgesel zayıflamanızın kolaylaştığını göreceksiniz.

Skolyoz

İlgili Gönderi

Bağlıca Koltuk Döşeme

Bağlıca Koltuk Döşeme Koltuk Döşeme Nedir, Ne Zaman İhtiyaç Duyulur? Koltuk döşeme; maliyet, manevi değerler… Devamı

7 ay ago

Ter Bezi İltihabı

Koltuk Altı İltihaplanması Ter Bezi İltihabı Nedir? sorusuna cevap olarak; Tıp dilinde derinin iltihaplanması olarak… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır? Bulunuş tarihi 1960 yıllarına dayanan lazer epilasyon, kıl… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Nöbetçi Eczane

Çayyolu Nöbetçi Eczane ve diğer komşu semt olan ümitköy, beytepe, yaşamkent, incek eczanelerin oluşumunu sağlayan;… Devamı

3 sene ago

Her Türlü Gribi İyileştiren Anneanne Tarifi

Gribe Ne İyi Gelir ? Evde Yapılacak Karışım Grip Savar İçin Malzemeler: 1 su bardağı… Devamı

3 sene ago

Pencere Seçimi ve Sağlık

Evin pencerelerinin seçimi konusuna çok önem verilmemektedir. Fakat pencere seçimi her konuda önemlidir. Örneğin tasarruf… Devamı

3 sene ago