Genel

Bir Erkeğin Sizi Sevdiğini Anlamanın 7 Yolu

Bir erkeğin sizi sevdiğini anlamanın yolu ? Peki nasıl anlayabilirsiniz? Acaba sizi seviyor? Bu sorular birçok kadını ilgilendiren sorular arasındadır. Kadın – erkek ilişkilerinde erkekler her zaman hislerini açık göstermeyebilir. Sizi sevdiklerini söylemeyi hem kendilerine, hem de size itiraf edemiyorlar. Böyle zamanlarda, yani karşınızdaki insan size karşı çok açık değilse size olan sevgisini ve ilgisini anlamak, öğrenmek size düşüyor. Sözlerinden, hareketlerinden, bakışlarından ve birçok şeyden size olan ilgisini anlayabilirsiniz. Bazı sırları ise biz size söyleyeceğiz.

  1. Sizinle yalnız kalmak için genellikle tek olduğunuz zamanlarda yanınıza geliyorsa, size dostluktan farklı hisler beslediği anlamına gelebilir. Sizinle daha çok vakit geçirmek ve hakkınızda daha çok şey bilmek için size daima hayatınızla ilgili sorular soracaktır. Eğer sık ​​sık bu yönde sorularla karşılaşıyorsanız, demek sizinle ilgileniyor.
  2. Erkekler hayatlarında olan her kız hakkında arkadaşlarına ve ailelerine anlatmazlar. Bu konuda konuşmak onların hoşuna gitmez. Ama sizden gerçekten keyif alıyorsa, evde veya arkadaşlarının yanında sizin hakkınızda konuşabilir. Bu, sizden hoşlandığını ve başkaları ile sizin hakkınızda konuşmak istediğini gösteriyor.
  3. Bazı erkekler sizden hoşlandıklarını bilmenizi istemezler. Bu nedenle size karşı dikkatsiz gibi davranabilirler.
  4. Dikkatsizlikleri ile paradoks oluşturan gizli bakışlarından sizden hoşlandıklarını kolaylıkla anlayabilirsiniz.
    Sizinle konuşurken ayaklarını sallıyorsa, bu kontrol dışı yaptığı bir eylemdir. O, bunu içgüdüsel olarak yapıyor.
  5. Sizin arkadaşlarınızla ilgileniyorsa, hemen hemen sizinle ilgili her şey onun dikkatini çekiyor. Eğer arkadaş çevrenize dikkat ediyorsa, bu, birlikte daha fazla zaman geçirmek için planlanmış bir harekettir.
  6. Eğer bir şey konuşurken sözünüzü kesmiyor ve dikkatle dinliyorsa, size büyük saygı besliyor. Erkekler genellikle dinlemeyi sevmezler.
  7. Fiziksel temas kurmaya çalışıyorsa, buna emin olabilirsiniz. Vücudunuza dokunmak, saçınızı arkaya atmak bile onun için bir temastır. Bu fırsatları kaçırmayacak.
Skolyoz

İlgili Gönderi

Bağlıca Koltuk Döşeme

Bağlıca Koltuk Döşeme Koltuk Döşeme Nedir, Ne Zaman İhtiyaç Duyulur? Koltuk döşeme; maliyet, manevi değerler… Devamı

7 ay ago

Ter Bezi İltihabı

Koltuk Altı İltihaplanması Ter Bezi İltihabı Nedir? sorusuna cevap olarak; Tıp dilinde derinin iltihaplanması olarak… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır? Bulunuş tarihi 1960 yıllarına dayanan lazer epilasyon, kıl… Devamı

2 sene ago

Çayyolu Nöbetçi Eczane

Çayyolu Nöbetçi Eczane ve diğer komşu semt olan ümitköy, beytepe, yaşamkent, incek eczanelerin oluşumunu sağlayan;… Devamı

3 sene ago

Her Türlü Gribi İyileştiren Anneanne Tarifi

Gribe Ne İyi Gelir ? Evde Yapılacak Karışım Grip Savar İçin Malzemeler: 1 su bardağı… Devamı

3 sene ago

Pencere Seçimi ve Sağlık

Evin pencerelerinin seçimi konusuna çok önem verilmemektedir. Fakat pencere seçimi her konuda önemlidir. Örneğin tasarruf… Devamı

3 sene ago